ЛИП
Врятували життя й ручку маленької дівчинки

До 12-річчя Фонду Ріната Ахметова ми публікуємо історії, присвячені діяльності Фонду й нашим масштабним програмам і проектам – Гуманітарний штаб, «Сирітству – ні!», «Адресна допомога», «Рак виліковний», «Динамічний музей», «Зупинимо туберкульоз в Україні» й багатьом іншим. Це історії дітей та дорослих, які опинилися в складній ситуації й отримали підтримку Фонду, що допомогла їм витримати й подолати випробування. ЧИТАТИ ДАЛІ

ВІДЕО. Допомога переселенцям

Її старший син ледь не підірвався на розтяжці, а молодший може втратити зір. Багатодітна сім’я Ішмухамедових – переселенці. Довгий час вони поневірялися чужими кутками. Чотирьох дітей мати виховує самотужки. Грошей, щоб великій родині вижити, ледь вистачає. ЧИТАТИ ДАЛІ

Ситуація на блокпостах сьогодні, 21 липня

Сьогодні вранці, 21 липня, всі контрольні пункти в’їзду-виїзду (КПВВ) на лінії розмежування на Донбасі працюють у штатному режимі. Про це повідомляють «Донецкие новости». ЧИТАТИ ДАЛІ

Лист із Березового

На адресу Гуманітарного штабу Ріната Ахметова прийшов лист від жительки села Березове. Інна Вікторівна пише: «Дуже вдячна Вам за Вашу допомогу. З 2014 року я хворію на туберкульоз. Живу тільки тим, що даєте нам гуманітарну допомогу. Дякую Вам за те, що Ви в такий важкий час від нас не відвернулися й допомагаєте нам». ЧИТАТИ ДАЛІ

ЛИП
В онкології ключову роль відіграє час і рання діагностика

500 дітей із зони воєнного конфлікту відпочинуть у літніх таборах

Ось уже третій рік поспіль діти Донбасу, які проживають у зоні воєнного конфлікту, й діти-переселенці, мають можливість відпочити подалі від бойових дій. У межах проекту «Мирне літо – дітям Донбасу» Фонду Ріната Ахметова 140 дітей заїхали в табір «Дельфін» у Скадовську на другу зміну, яка триватиме з 19 до 31 липня. ЧИТАТИ ДАЛІ

Ситуація на блокпостах сьогодні, 20 липня

Сьогодні вранці, 20 липня, всі контрольні пункти в’їзду-виїзду (КПВВ) на лінії розмежування на Донбасі працюють у штатному режимі. Про це повідомляють «Донецкие новости». ЧИТАТИ ДАЛІ

Лист від 80-річної мешканки Авдіївки

На адресу Гуманітарного штабу Ріната Ахметова прийшов лист від жительки Авдіївки. Любов Єгорівна пише: «Спасибі за допомогу… Мені 80 років, інвалід 2 групи, проживаю одна – син помер від страшної хвороби». ЧИТАТИ ДАЛІ

ВІДЕО. Допомогти дихати

Звичайна прогулянка могла викликати в дитини напад. Батьки 4-річної Маші більш ніж рік шукали причину задушливого кашлю. Коли діагностували астму, почали отримувати ліки за держпрограмою. Але її фінансування призупинили. ЧИТАТИ ДАЛІ

ЛИП
Вилікували дитину від смертельної хвороби

До 12-річчя Фонду Ріната Ахметова ми публікуємо історії, присвячені діяльності Фонду й нашим масштабним програмам і проектам – Гуманітарний штаб, «Сирітству – ні!», «Адресна допомога», «Рак виліковний», «Динамічний музей», «Зупинимо туберкульоз в Україні» й багатьом іншим. Це історії дітей та дорослих, які опинилися в складній ситуації й отримали підтримку Фонду, яка допомогла їм витримати й подолати випробування. ЧИТАТИ ДАЛІ

1 ... 636465 ... 808
Статистика на 21.11.2017