Ситуація на блокпостах сьогодні, 3 червня

Сьогодні вранці, 3 червня, всі контрольні пункти в'їзду-виїзду (КПВВ) на лінії розмежування на Донбасі працюють в штатному режимі. ЧИТАТИ ДАЛІ

ФОТОЗВІТ: Мобільні волонтери видали допомогу жителям Луганського

... ЧИТАТИ ДАЛІ

ФОТОЗВІТ. Видавання гуманітарної допомоги жителям Новотроїцького

Гуманітарний штаб продовжує надавати допомогу мирним жителям Донбасу. Бригади мобільних волонтерів побували в Новотроїцькому. ЧИТАТИ ДАЛІ

ЧЕР
ПОРАДА ЮРИСТА: Як одружитися або розлучитися людям з пропискою в зоні бойових дій на Донбасі?

Відповідно до Сімейного Кодексу України шлюб – це сімейний союз жінки та чоловіка, зареєстрований у органі державної реєстрації актів цивільного стану. ЧИТАТИ ДАЛІ

Ситуація на блокпостах сьогодні, 2 червня

Сьогодні вранці, 2 червня, всі контрольні пункти в'їзду-виїзду (КПВВ) на лінії розмежування на Донбасі працюють в штатному режимі. ЧИТАТИ ДАЛІ

ЧЕР
Про що свідчить активність вашої дитини? ОНЛАЙН-ТЕСТ

Сьогодні, 30 травня, Психологічна служба Гуманітарного штабу Ріната Ахметова запустила новий онлайн-тест «Про що свідчить активність вашої дитини?». Питальник допоможе батькам зрозуміти, наскільки активна їхня дитина й куди правильно направити її енергію. ЧИТАТИ ДАЛІ

Мешканка Донбасу подякувала Рінату Ахметову за допомогу

Гуманітарний штаб продовжує отримувати листи від мирних жителів Донбасу. Вони дякують Рінату Ахметову за допомогу. ЧИТАТИ ДАЛІ

ЧЕР
Конкурс дитячого есе «Що таке мирне літо?»

Фонд Ріната Ахметова оголошує всеукраїнський конкурс есе «Що таке мирне літо?» для дітей, які хочуть відпочити на природі. На переможця чекає путівка в дитячий табір в Святогірську, де разом з дітьми з мирної території України будуть відпочивати діти, які проживають у районах бойових дій. Спільний відпочинок допоможе краще пізнати одне одного та зрозуміти, що всі ми мріємо про мир у своїй країні. А також більше зрозуміти тих, хто щодня ризикує своїм здоров'ям і життям. ЧИТАТИ ДАЛІ

ЧЕР
Пенсії переселенців: Як отримати заборгованість з порядком, якого немає

В Україні Кабінетом міністрів було ухвалено постанову №335, якою внесено зміни до постанови №365. Головною новиною стало те, що соціальні виплати, а також пенсії, виплачені за попередній період, будуть виплачуватися на умовах окремого порядку, затвердженого КМУ. Але зараз такого порядку немає. Про це повідомляє Громадська організація «Донбас-SOS». ЧИТАТИ ДАЛІ