Ситуація на блокпостах сьогодні, 16 травня

Сьогодні вранці, 16 травня, всі контрольні пункти в'їзду-виїзду (КПВВ) на лінії розмежування на Донбасі працюють в штатному режимі. ЧИТАТИ ДАЛІ

«Вашу допомогу чекаємо завжди з нетерпінням», – лист із Донбасу

На адресу Гуманітарного штабу продовжують надходити листи від мирних жителів Донбасу. Люди дякують Рінату Ахметову за підтримку у важкий час. ЧИТАТИ ДАЛІ

ТРАВ
Троє дітей, які отримали важкі поранення в Невельському, знову вирушають на реабілітацію

Цьогоріч завдяки проекту «Реабілітація поранених дітей» Гуманітарного штабу Ріната Ахметова в найкращих санаторіях України зможуть пройти лікування понад 30 дітей, які отримали важкі поранення. ЧИТАТИ ДАЛІ

ВІДЕО. Новий сезон проекту «Мирне літо – дітям Донбасу»: всі подробиці

Стартує новий сезон проекту «Мирне літо – дітям Донбасу» Гуманітарного штабу Ріната Ахметова. Про те, що чекає дітей цьогоріч, розповіли Тетяна Кухоцька, директор Департаменту комунікацій Фонду Ріната Ахметова, та менеджер проектів Фонду Андрій Хворостянко. ЧИТАТИ ДАЛІ

Мирний відпочинок для дітей Донбасу – почалося приймання заявок

Сьогодні стартує приймання заявок на літній відпочинок, який організовує Гуманітарний штаб Ріната Ахметова для дітей Донбасу, які живуть з обох боків лінії зіткнення. ЧИТАТИ ДАЛІ

ТРАВ
Обійміть своїх дітей. Блог Марини Сорокіної, координатора Психологічної служби Гуманітарного штабу Ріната Ахметова

Не секрет, що практично всі дорослі потребують тактильного контакту. Іноді, щоб потішитися, досить того, щоб близька людина обійняла або погладила по голові. Часом у миті хвилювання нам потрібно взяти за руку близьку людину – і наш стан помітно поліпшується. Якщо чоловік або дружина, проводжаючи партнера на роботу, ніжно поцілував у щоку, це задає тон на весь день. В обіймах ми здатні повністю пережити відчуття, чи то печаль, чи радість. Дотики коханих зміцнюють близькість і довіру. Сьогодні ми поговоримо про дітей і ролі тактильного контакту батько-дитина для малюка. ЧИТАТИ ДАЛІ

ВІДЕО. Допомога дітям з епілепсією

У світі приблизно 50 мільйонів людей страждають на епілепсію. І тільки 30 відсотків з них отримують повне медикаментозне лікування. Протисудомні препарати стримують напади, які руйнують організм. Але що робити, коли грошей на ліки немає, а приймати їх потрібно постійно. ЧИТАТИ ДАЛІ

«Мирне літо – дітям Донбасу» відкриває новий сезон

Стартує новий сезон проекту «Мирне літо – дітям Донбасу» Гуманітарного штабу Ріната Ахметова. Про це сьогодні під час брифінгу повідомила директор Департаменту комунікацій Фонду Ріната Ахметова Тетяна Кухоцька. ЧИТАТИ ДАЛІ

ТРАВ
Довідка переселенця для дитини: Юристи пояснили нюанси

Громадянину України, іноземцю або особі без громадянства, які змушені покинути своє місце проживання внаслідок або щоб уникнути негативних наслідків збройного конфлікту, тимчасової окупації, видається довідка внутрішньо переміщеної особи (ВПО). Про те, чи видається довідка дітям, а також дітям, які народжені вже після 2014 року на підконтрольній території України; що робити, щоб таку довідку отримати та які документи зі собою потрібно мати, пояснили юристи Громадської організації «Донбас-SOS». ЧИТАТИ ДАЛІ

ТРАВ
Гуманітарний штаб: шлях заради людей всупереч обставинам. БЛОГ Романа Рубченка, директора Фонду Ріната Ахметова

Гуманітарний Штаб – масштабна програма Фонду Ріната Ахметова, яка працює з серпня 2014 року для надання максимальної допомоги мирним жителям Донбасу, які постраждали внаслідок збройного конфлікту. Штаб став найбільшою в історії України гуманітарною місією, якій вдалося врятувати життя понад мільйона людей. ЧИТАТИ ДАЛІ

Статистика на 21.05.2018