Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Там, де творять чудеса: дитячий будинок сімейного типу привітав Фонд Ріната Ахметова

27.12.2017

Давні друзі програми «Сирітству – ні!» сім'я Басараб відвідала Фонд Ріната Ахметова, щоб привітати його працівників з прийдешнім Новим роком і вручити подарунки.

«Це місце, де творять чудеса. Завдяки вам наша сім'я щаслива, – розповідає мама-вихователь Наталія Басараб. – Ми раді, що дружимо з вами, що ви нас підтримуєте. Прекрасно зустрічатися з людьми, які дарують нам радість! Ви дарували нам гарні моменти життя, враження, турботу про дітей. Коли ми обговорювали цю тему вдома, діти сказали: «А зробімо теж подарунки для Фонду!»

Зустріч проходила шумно й весело, діти вручали малюнки, які приготували до свята. Мабуть, тільки тема малюнків нагадувала про те, що в цій щасливій родині всі дітлахи прийомні: на картинах зображені діти-сироти, які шукають своїх батьків.

Мама-вихователь теж постаралася – подарувала картину з логотипом програми «Сирітству – ні!», яку вишивала кілька вечорів. «Коли діти лягають спати, мама може дати собі змогу робити такі подарунки», – сміється Наталя Басараб.

Тато Андрій швидко організував трьох синів, і всі картини через кілька хвилин вже милувалися на стінах. А єдина дочка в сім'ї Уляна попросила передати свій подарунок – барвисту листівку – Рінату Ахметову. Текст привітання одразу ж був урочисто зачитаний автором: «Шановний Рінате Леонідовичу! Спасибі Вам, що даруєте дітям турботу й свято! Я щаслива, що у мене є сім'я! Запрошую Вас до себе в гості. Уляна».

І сімейству Басараб були вручені від Ріната Ахметова та Фонду подарунки, які загадували перед Новим роком батьки.

«Впевнена, дізнавшись історію цієї щасливої ​​сім'ї, багато хто братиме їх за благородний приклад. Фонд підтримує такі сім'ї. Напередодні новорічних свят вітаємо й даруємо подарунки від Ріната Ахметова, – сказала Наталія Баришпольська, керівник програми «Сирітству – ні!», – Наталія та Андрій Басараб взяли участь в зніманні відеоролика до восьмиріччя нашого порталу. Завдяки його роботі майже 8900 діточок знайшли своїх люблячих батьків».

Прощаючись, Наталя і Андрій Басараб поділилися радісною новиною: вони хочуть взяти на виховання ще чотирьох дітей.