Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

33 поранених за 5 днів. Штаб Ріната Ахметова готовий надати допомогу всім постраждалим від обстрілів

03.02.2017

За останніми даними Штабу Ріната Ахметова, з 30 січня до 3 лютого було поранено щонайменше 33 мирних жителів, серед них двоє дітей у Донецьку.

«Ситуація з кожним днем гіршає. У зв’язку з посиленням обстрілів у Донецьку, Авдіївці, Мар’їнці та Макіївці постраждало багато мирних жителів, серед них діти. Штаб Ріната Ахметова має інформацію про велику кількість поранених і загиблих з обох боків зіткнення. Необхідно зупинити військові дії. Припинити страждання мирних людей», – сказала Римма Філь, координатор Гуманітарного штабу Ріната Ахметова.

За інформацією Штабу, у Донецьку упродовж п’яти днів було поранено 15 мирних жителів, в Авдіївці – 7, у Макіївці – 6, у Мар’їнці – 2, у Новоазовському районі (села Комінтернове й Ленінське) – 3. Тільки за останню добу дістали поранення 15 людей. Загинули 2 людини в Донецьку і 2 – в Авдіївці. Серед загиблих – 36-річна співробітниця Авдіївського коксохімічного заводу.

Рінат Ахметов поставив завдання спрямувати всі наявні ресурси для порятунку мирних жителів. Гуманітарний штаб готовий допомогти всім постраждалим і пораненим під час обстрілів. На сьогодні Штаб надає допомогу на лікування двох мешканкам Мар’їнки.

Якщо вам відомо про факти поранення мирних жителів і необхідності допомоги, просимо звернутися за телефоном цілодобової гарячої лінії 0 800 509 001.