Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Данська рада в справах біженців знову видає гранти переселенцям і жителям Донбасу

26.09.2016

Данська Рада в справах біженців (Danish Refugee Council) проводить комплексну програму з підтримки внутрішньо переміщених осіб (ВПО), а також осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, які потребують допомоги для відновлення / розширення власного бізнесу.

Учасники проекту: внутрішньо переміщені особи з районів із нестабільною політичною і воєнною ситуацією, які зареєстровані та проживають на території Донецької, Луганської та Запорізької областей, а також жителі Донецької та Луганської областей, які постраждали від конфлікту в Україні.

У межах проекту буде надано 400 грантів у розмірі від $250 до $1000 відновлення / розширення власного бізнесу (гроші буде спрямовано на банківський рахунок ВПО в українській валюті за курсом, актуальним на дату перерахування). Грант буде надано учасникам проекту в разі успішного захисту власної бізнесової ідеї.

Для участі в проекті необхідно заповнити онлайн-заявку.

Заповнення заявки не гарантує автоматичного участі в проекті. Кожна заявка буде розглянута конкурсною комісією, яка прийме рішення щодо подальшої участі заявки в проекті. Рішення конкурсної комісії є остаточним. Данська Рада в справах біженців залишає за собою право відхилити будь-яку заявку.

Критерії відбору учасників програми:

  • Життєздатність та реалістичність бізнес-ідеї, розуміння заявником схеми її реалізації;
  • Наявність досвіду ведення бізнесу в заявника;
  • Актуальність та збалансованість бюджету бізнес-ідеї;
  • Особливу перевага надаватиметься заявникам, сім’ї яких мають соціальну яку фінансову вразливість.

Телефони для довідок:

Луганська область, Донецька область (північні райони) 093 076 03 07 Анна; 063 022 35 59 Анастасія.

Донецька область (південні райони), Запорізька область: 073 122 74 67 Олена; 095 701 88 51 Олег.

ДЖЕРЕЛО