Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Як продовжити перепустку в зону АТО. 4 важливі поради

06.02.2017

Один рік – стільки діє електронна перепустка для перетину лінії розмежування в Донецькій і Луганській областях. У багатьох термін придатності таких перепусток добігає кінця. Адже в липні виповнився рік із моменту офіційного запуску сайту СБУ urp.ssu.gov.ua, на якому й оформляються електронні дозволи. БФ «Горение» нагадує, як продовжити перепустку:

  1. Ті, хто оформляв перепустку на сайті https://urp.ssu.gov.ua, за два місяці до закінчення терміну її дії, побачать у розділі «Історія подання заяви» кнопку «Переподати». Новий електронний дозвіл оформляють упродовж 10 днів. Скористатися ним можна через 3 дні після його отримання. За цей час дані про нього збережуться в системі Державної прикордонної служби України.
  2. Тим, хто не встиг переподати заяву на продовження перепустки, доведеться наново реєструватися на сайті й подавати нову заяву. Як це зробити, читайте тут.
  3. Ті, хто оформляв перепустку у координаційних групах або центрах, можуть переоформити її там само, або самостійно на сайті https://urp.ssu.gov.ua.
  4. Якщо ви вже реєструвалися на сайті Реєстру дозволів, але забули логін або пароль – не біда. На головній сторінці, під формою авторизації натисніть на лінк «Забули логін або пароль?». Дотримуйтеся простої інструкції, щоб відновити свій доступ.

ДЖЕРЕЛО