Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Допомога на лікування для дітей-переселенців із важкими ускладненнями грипу

20.01.2016

Штаб Ріната Ахметова надає допомогу на лікування дітям-переселенцям із Донбасу, у яких стан потребує інтенсивної терапії (реанімації) важких ускладнень грипу.

«З погіршенням епідеміологічної ситуації, на гарячу лінію Штабу надходять заявки від батьків на медикаменти для дітей, які опинилися в реанімації з пневмонією й гострим бронхітом. Це наслідки перенесеного грипу. Допомогу необхідними пакетами ліків уже надано 5 дітям віком від 1 місяця до 12 років», — прокоментувала Ірина Темерко, керівник напряму «Адресна допомога» Штабу.

Допомога на лікування ускладнень надається дітям-переселенцям із Донбасу віком 0–18 років у разі:

  • важкої форми грипу з легеневими й позалегеневими ускладненнями;
  • перебування дитини у відділенні інтенсивної терапії (реанімації).

Гуманітарний штаб надає одноразову допомогу у вигляді пакету медикаментів для зняття гострої фази захворювання та стабілізації стану здоров’я дитини, що опинилася в реанімації.

Для того, щоб залишити заявку на допомогу в лікуванні, необхідно зателефонувати на гарячу лінію Штабу Ріната Ахметова за номером 0 800 509 001.

Також у зв’язку із сезонним зростанням захворюваності на грип і ГРВІ, Гуманітарний штаб ужив додаткові організаційні та профілактичні заходи для безпеки одержувачів та волонтерів. У зв’язку з цим, просимо всіх бути гранично уважними й не ризикувати своїм здоров’ям і здоров’ям оточуючих.