Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Автоколона Штабу Ахметова прибула до Донецька. Тижневий план постачання продуктів виконано.

22.08.2015

Увечері, 22 серпня, до логістичного центру Штабу Ахметова на «Донбас Арені» прибула автоколона з продуктами. Допомога призначена жителям не підконтрольних Україні територій Донецької та Луганської областей. Це 9-е в серпні постачання до Донецька.

15 фур доставили 300 тонн продуктів, з яких вже завтра волонтери ФК «Шахтар» почнуть формувати 40 тисяч дорослих наборів виживання.

Всі блокпости на шляху прямування та митний огляд автомобілі пройшли з повним пакетом документів, оформленим із дотриманням усіх норм і процедур, згідно з чинним законодавством України, що підтверджує склад вантажу і якість продукції. Також наявний наказ Міністерства соціальної політики України про визнання вантажу гуманітарним. Із супровідними документами на вантаж можна ознайомитися за посиланням.

Таким чином, Штаб Ріната Ахметова виконав тижневий план постачання гуманітарної допомоги на Донбас. 1 автоколона в Маріуполь і 3 колони в Донецьк доставили 125 тисяч дорослих наборів виживання.

У серпні Штаб Ріната Ахметова планує відправити на Донбас 2 гуманітарні рейси, і за підсумками постачання в логістичних центрах Донецька й Маріуполя, сформувати 420 тисяч дорослих і 39 тисяч дитячих наборів виживання для мирних жителів Донбасу з обох боків лінії зіткнення.