Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Донеччанина, хворого на епілепсію, Гуманітарний Штаб забезпечив медикаментами на 4 місяці

06.11.2014

Гуманітарний Штаб закупив для 22-річного Олексія Николишина препарати, що запобігають епілептичним нападам. Страшний діагноз «кіста головного мозку» хлопцю поставили у 3 роки. У шість — він втратив здатність розмовляти. У 13 років лікарі діагностували ще й епілепсію.

Сім’я Николишиних, Олексій і його мати Марина Іванівна, дивлячись на безперервні військові дії, не покинули рідне місто. Й опинилися на межі виживання.

Марина Іванівна постійно перебуває поруч із сином. Олексій як маленька дитина, що живе у своєму світі. І йому дуже складно пояснити, що відбувається. «Під час одного з обстрілів, недалеко від нашого будинку, у нас обвалилася стеля. В очах сина побачила переляк і німе запитання. Слава Богу, все минулося», — ділиться донеччанка.

Соціальні виплати сім’я не отримує вже більше 3 місяців. А це єдине джерело прибутку.

«Завдяки допомозі Гуманітарного Штабу, ми буквально врятувалися. Коштів не те що на ліки, навіть на продукти бракує. Отримуємо також продуктові набори. Ми дуже вдячні. Адже як кажуть: «Роби добро й кидай його в річку. Воно обов’язково повернеться. Спасибі величезне Рінату Леонідовичу й волонтерам за їхнє добро», — каже Марина Іванівна.