Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Як переоформити електронну перепустку?

19.09.2016

07 липня 2016 року виповнюється рік із моменту офіційного запуску сайту з оформлення електронних дозволів (перепусток) для перетину лінії зіткнення в Донецькій і Луганській областях. Водночас волонтери Донбас СОС нагадують, що термін дії електронного дозволу – 1 рік із моменту оформлення.

Вони звертаються до всіх, хто перетинає лінію розмежування:

  1. Ті, хто подавав заяву на сайті https://urp.ssu.gov.ua/, мають завчасно пройти процедуру переоформлення електронної перепустки. Для цього необхідно зайти на сайт під своїм логіном і паролем – у розділі «Історія подачі заяв» скористатися кнопкою «Переподати». Зверніть увагу, кнопка з’являється не раніше ніж за 2 місяці до закінчення терміну дії дозволу.
  2. Ті, хто подавав заяви через координаційні групи (КГ) або координаційні центри (КЦ), можуть пройти процедуру переоформлення, звернувшись до КГ/КЦ, або після закінчення терміну дії дозволу самостійно зареєструватися на сайті https://urp.ssu.gov.ua/ і подати нову заяву.
  3. Заяви та відповідні дозволи, термін дії яких закінчився, видаляють із сайту. У такому разі необхідно знову зареєструватися та подати нову заяву.
  4. Процедура переоформлення дозволу – це процедура отримання на сайті https://urp.ssu.gov.ua/ упродовж 10 діб нового електронного дозволу після подання (переподання) заяви. Пропускання осіб за новим дозволом можливе через 3 робочі дні після його отримання на сайті (упродовж цих 3 робочих днів інформація про нову перепустку передається й перезаписується в інформаційно-телекомунікаційну систему Державної прикордонної служби України для пропуску осіб через КПВВ).
  5. Ті, хто втратив свій логін і пароль, можуть скористатися формою відновлення на головній сторінці сайту https://urp.ssu.gov.ua/.
  6. Пам’ятайте! Всі процедури з оформлення та переоформлення електронного дозволу БЕЗПЛАТНІ!

Щоб уникнути значних навантажень на сайт, волонтери Донбас СОС просять перевірити / уточнити дату отримання вами електронного дозволу й у порядку черговості (за пару тижнів до закінчення терміну дії) здійснити переоформлення. Давайте надамо можливість переоформити дозвіл тим, у кого найближчим часом закінчується термін його дії.

ДЖЕРЕЛО