Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Ситуація на блокпостах сьогодні, 7 квітня

07.04.2016

За інформацією Донбас СОС, КПВВ «Золоте» закрито.

На КПВВ «Новотроїцьке» в напрямку Донецька черзі незначні. У напрямку Маріуполя за нульовим постом. За Оленівським постом у напрямку Маріуполя черга до церкви, рух слабкий. Увага! У районі Оленівки мобільного зв’язку і далі немає.

У напрямку Бахмута (Артемівська) черга закінчується в районі знаку «Майорськ», рух слабкий. У напрямку Горлівки черга приблизно кілометр, рух є. На ДНР посту черга в напрямку Бахмута (Артемівська) приблизно півтора кілометра, рух слабкий. УВАГА! У зв’язку з бойовими діями Ясинуватський пост і далі перекритий. Об’їзд можливий через Макіївку – Харцизьк – Жданівку – Єнакієве або Ясинувату – Червоний Партизан.

На КПВВ «Мар’їнка» в напрямку Курахового черга приблизно 2 кілометри, рух дуже слабкий. У напрямку Донецька зранку зібралася півторакілометрова черга, але після 9 ранку проїзд вільний; за повідомленнями очевидців на посту «чекають на перевірку».

КПВВ «Гнутове»: повідомлень про черги немає.

За офіційною інформацією від Держприкордонслужби вчора КПВВ перетнули: КПВВ «Зайцеве» – 8195 осіб і 1580 автомобілів; КПВВ «Мар’їнка» – 4785 осіб і 1160 автомобілів; КПВВ «Новотроїцьке» – 5520 осіб і 1650 автомобілів; КПВВ «Гнутове» – 2310 осіб і 565 транспортних засобів; КПВВ «Станично-Луганське» – 3385 осіб.

Станом на ранок за інформацією від Держприкордонслужби ситуація на блокпостах була така: «Сьогодні вранці для перетину лінії розмежування через КПВВ «Зайцеве» на в’їзд із неконтрольованою території було 150 автомобілів, а у зворотному напрямку 100. У «Мар’їнці» на в’їзд і виїзд було по 150 транспортних засобів. Через контрольний пункт «Новотроїцьке» було 30 і 10 авто на в’їзд і виїзд відповідно. У контрольному пункті «Гнутове» черг не було».

Користувачі соцмереж коментують ситуацію:

#‎Волноваха #‎Новотроицкое #‎Перлына #‎Еленовка

«В Донецк мало машин штук 7-10».
«Из Донецка: на Еленовке машин очень много. На Перлыне ‒ много. Движение очень медленное. Получается Перлына пропускает медленней, чем Еленовка».
«Из Донецка машин очень много! Мы выехали из Донецка в 5 утра, только проехали Еленовку, на Перлыне очередь до 4 туалета, небольшая, движется понемногу».
«На въезд в Украину много, машины аж за церковь».

#‎Георгиевка #‎Курахово #‎Марьинка

«Сегодня на пост приедет проверка, поэтому пропускают очень быстро (в Донецк). После обеда возможно затишье! Очередь уже на знаке 70! Бусы в общей очереди».
«Из Донецка очередь большая, конца не видно, пропускают плохо».
«Очередь практически от ДНР поста».
«В Донецк около 1,3 км. 07:30 из Донецка 2,3 км, причем почти пол очереди 2, а местами и 3 ряда».
«Показухой на блокпоступосту занимаются! На Донецк пропускают пачками, из «Лугандонии» ‒стоим».
«Час назад на Донецк приехал ‒ никого».
«Очередь начинается от ДНР поста метров за 200».
«Ближе к Марьинке очередь в 3-4 ряда».

#‎Зайцево #‎Майорск #‎Артемовск #‎Бахмут #‎Никитовка

«На ДНР посту в сторону Майорска машин много».
«Подъехал к 6-00 к ДНР таможни в Горловке на Артемовск 150-й где-то».
«Стоим на таможню ДНР впереди машин 50 и за нами около 30-ти».
«На ДНР очередь за никитовский рынок и еще льготников метров 100. На Майорске метров 150-200 от знака».
«На ДНР таможни в сторону Артемовска очередь до поворота».
«Пешей много. В основном на Зайцево. В сторону Арта. Полчаса назад».
«Очередь с Горловки на Майорск, нулевой украинский пост ‒ 2 км».

ДЖЕРЕЛО