Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Приблизно тисяча жителів Талаківки та Гнутове отримали гуманітарну допомогу. Куди приїдуть мобільні волонтери Штабу в січні?

18.01.2017

984 місцеві жителі й переселенці у Волноваському районі Донецької області, на лінії зіткнення, отримали допомогу від мобільної бригади Штабу Ріната Ахметова. Продуктові набори видано пенсіонерам, інвалідам, сім’ям із дітьми до 35 місяців, а також іншим соціально незахищеним категоріям у селах Талаківка і Гнутове.

Проект мобільних бригад Гуманітарного штабу було запущено у травні 2015 року. Мобільний довіз продуктів дозволяє надати допомогу людям у «сірій зоні», а також у віддалених селах на непідконтрольній території, де немає можливості відкрити стаціонарний пункт видавання.

До кінця січня мобільні бригади Штабу Ріната Ахметова відвідають населені пункти Очеретине, Керамік, Чермалик, Новоселівка, Карлівка. Вже завтра, 19 січня, волонтери виїдуть у селище Луганське Бахмутського району.

Всього цього місяця заплановано доставити і видати понад 16 тисяч продуктових наборів жителям 94 населених пунктів Донецької області. З графіком видавання можна ознайомитися тут.