Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Краснодонвугілля» допоміг налагодити водопостачання у Краснодоні

06.11.2014

Об’єднання «Краснодонвугілля» (входить до «Метінвест Холдингу») виділив 107 м металевої труби для ремонтно-відновлювальних робіт водогону у Краснодоні Луганської області. Це дозволило прокласти нову магістраль і забезпечити водою все місто. 

Через ситуацію, що склалася в регіоні, фахівці змогли узятися до заміни інженерних комунікацій тільки в жовтні. Під час виконання робіт співробітники водоканалу замінили зношену систему, прокладену ще в 1970-х роках. Наразі всі роботи з прокладання водогону завершені й місто під’єднують до нової системи.

«Вулиця Дорожня — густонаселений приватний сектор. Забезпечення жителів Великого Краснодона необхідними соціальними благами — одне з першочергових завдань об’єднання. Ми тісно співпрацюємо з усіма комунальними підприємствами міста й завжди надаємо їм підтримку», — пояснює генеральний директор «Краснодонвугілля» Олександр Ангеловський.

Також, відповідно до Угоди про соціальне партнерство між об’єднанням «Краснодонвугілля» і Великим Краснодоном, цьогоріч у Великому Краснодоні будуть виконані проекти на загальну суму понад 17,5 млн грн. Значну частину бюджету спрямують на відновлення інфраструктури Великого Краснодона після військових дій, забезпечення стабільної роботи комунальних підприємств і підтримку соціально-незахищених верств населення.

«У нас на підприємстві працюють прекрасні фахівці. Однак із матеріальною базою ми не можемо впоратися своїми силами. Саме в таких випадках ми звертаємося до об’єднання, — додає начальник Краснодонського КП «Водоканал» Сергій Канюка. — «Краснодонвугілля» — наші давні партнери. Ми завжди отримуємо необхідну допомогу».