Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Клієнти мережі АЗК «Паралель» поділилися теплими речами з переселенцями Донбасу

04.11.2014

Днями завершилася акція «Поділися теплом!», яку організувала компанія «Паралель» на своїх АЗК у вересні-жовтні в межах роботи Гуманітарного штабу Ріната Ахметова. За підсумками цієї ініціативи вдалося зібрати понад 50 великих пакетів і ящиків з одягом і взуттям для дорослих та дітей.

Нагадаємо, що в межах цієї акції водіям запропонували привозити на точки збору на АЗС теплий одяг і взуття, а також інші необхідні речі для вимушених переселенців із гарячих точок Донбасу.

Речі збирали в містах Мелітополі, Павлограді, Слов’янську, Краматорську, Святогірську та Красноармійську (у Запорізькій, Дніпропетровській і Донецькій областях). Крім теплого одягу та взуття, люди привезли постільну білизну, дитячі ігри, книжки та розмальовки. Всі зібрані речі передали до місцевих Центрів допомоги переселенцям. За даними Центрів, сумарно кількість нужденних у цих містах наближається до 16 000 осіб, тому теплі речі стали доброю підмогою напередодні настання холодів.

«Ми раді, що на акцію так жваво відгукнулися наші клієнти, — каже Юлія Жаткіна, PR-директор компанії «Паралель». — Багато речей принесли також співробітники наших заправок, серед яких є волонтери Центрів допомоги переселенцям. Ланцюжок добрих справ і взаємодопомоги — це те, що зараз по-справжньому об’єднує людей».

За словами представників компанії, збирання теплих речей у листопаді планують продовжити, тому в тих, хто ще не встиг взяти в ньому участь, є шанс поділитися теплом. Детальну інформацію можна дізнатися за телефоном безкоштовної гарячої лінії 0 800 50 3333.