Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Харцизька міська лікарня отримала чергову партію медикаментів від Гуманітарного штабу Ахметова

21.10.2014

Гуманітарний штаб продовжує забезпечувати медикаментами Харцизьку лікарню. Так, сьогодні, 21 жовтня, Гуманітарний штаб Ріната Ахметова відправив до Харцизької міської лікарні чергову партію медикаментів.

До установи надійшли антибіотики, жарознижувальне, засоби, препарати, що впливають на функцію шлунково-кишкового тракту, шовний і перев’язувальний матеріал, засоби іммобілізації, засоби для введення медикаментів, розчини для внутрішньовенного введення, засоби дезінфекції.

З початку жовтня 2014 року це вже четверте постачання до Харцизької міської лікарні на загальну суму понад 230 тисяч гривень. Отриманих медикаментів та витратних матеріалів лікарні вистачить для надання допомоги приблизно 100–150 пацієнтам (орієнтовно на період 1–2 місяці).

Крім того, сьогодні Штаб доставив до відділу термічних уражень і пластичної хірургії Інституту невідкладної й відновної хірургії імені В. К. Гусака апарат для електрокоагуляції Zeus 400, призначений для проведення хірургічних втручань будь-якого ступеня складності. Це вже третій примірник подібного обладнання, яким Гуманітарний штаб забезпечує опіковий центр лікарні.